Terug

Volg Vandaag Inside

ADO Den Haag huurt Duitse aanvaller van Werder Bremen

ADO Den Haag huurt Duitse aanvaller van Werder Bremen

14 sep 2020, 13:30

ADO Den Haag heeft David Philipp aan de selectie toegevoegd. De 20-jarige Duitser komt voor de duur van twee seizoenen op huurbasis over van Werder Bremen. ADO heeft daarna de optie hem te kopen.

Philipp, die als aanvallende middenvelder en als vleugelaanvaller kan voetballen, speelde bij Werder Bremen vooral in het tweede elftal.

"David is jong, talentvol en ambitieus. Hij is een aanvallende speler met scorend vermogen, die op meerdere posities uit de voeten kan", zegt Martin Jol, hoofd van het technische hart van ADO Den Haag.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.