Terug

Volg Vandaag Inside

ADO Den Haag haalt Zuiverloon terug naar Nederland

ADO Den Haag haalt Zuiverloon terug naar Nederland

5 nov 2020, 17:50

ADO Den Haag heeft Gianni Zuiverloon teruggehaald naar Nederland. De 33-jarige verdediger, die de afgelopen twee jaar in India actief was, speelde tussen 2013 en 2016 ook in Den Haag.

Zuiverloon heeft een prestatiecontract getekend voor één seizoen, met een optie voor een extra jaar.

"Er was maar één club waarbij een terugkeer perfect in het plaatje paste en dat was ADO Den Haag. Ik heb hier al drie goede jaren gehad en heb alleen maar positieve gevoelens bij deze club, die ook nog dicht bij huis is", aldus Zuiverloon. "Ik hoop iets toe te voegen binnen de lijnen, maar wil ook daarbuiten een meerwaarde zijn voor de jonge selectie. Er zit veel talent in de ploeg en ik wil mijn ervaring gebruiken bij de ontwikkeling van mijn medespelers en het team."

Zuiverloon speelde in de eredivisie ook voor Feyenoord, RKC Waalwijk en sc Heerenveen.

ADO staat na zeven duels op de vijftiende plaats in de eredivisie.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.