Terug

Volg Vandaag Inside

ADO Den Haag haalt weer huurling uit Engeland

ADO Den Haag haalt weer huurling uit Engeland

17 jan 2020, 11:37

ADO Den Haag heeft de selectie van de nieuwe trainer Alan Pardew opnieuw versterkt met een huurling uit Engeland. De nummer 17 van de eredivisie huurt de Roemeense middenvelder Tudor Baluta voor de rest van dit seizoen van Brighton & Hove Albion. De 20-jarige Baluta is international van Roemenië.

De controlerende middenvelder speelde bij Brighton, dat uitkomt in de Premier League, voornamelijk in het tweede elftal. Baluta debuteerde in september in de hoofdmacht in de bekerwedstrijd tegen Aston Villa. De Roemeen verhuist nu tijdelijk naar Den Haag om ervaring op te doen.

Baluta is de vijfde 'winteraanwinst' voor ADO, dat eerder al de verdedigers Sam Stubbs (Middlesbrough) en Laurens De Bock (Leeds United), middenvelder George Thomas (Leicester City) en aanvaller Mick van Buren (Slavia Praag) op huurbasis naar Den Haag haalde. Zij kunnen zondag net als de nieuwe Engelse trainer Alan Pardew debuteren in de thuiswedstrijd tegen RKC Waalwijk, dat onderaan staat in de eredivisie met twee punten minder dan ADO.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.