Terug

Volg Vandaag Inside

Positie Kuyt na nederlaag ADO tegen Roda verder onder druk

Positie Kuyt na nederlaag ADO tegen Roda verder onder druk

16 nov 2022, 22:01

ADO Den Haag is er woensdag opnieuw niet in geslaagd te winnen. Roda JC zegevierde in Den Haag met 1-0. Het doelpunt viel 5 minuten voor tijd en werd gemaakt door Dylan Vente. Het was al de dertiende treffer van de oud-Feyenoorder. ADO, sinds dit seizoen onder de hoede van oud-international Dirk Kuyt, staat zeventiende in de Keuken Kampioen Divisie.

Bij ADO Den Haag stonden Thomas Verheydt en Ricardo Kishna verrassend genoeg in de basis. Beiden hadden zich dinsdag bij Omroep West bijzonder kritisch uitgelaten over de directie van de club, waar zaterdag technisch directeur Daryl Janmaat al na vijf maanden opstapte. Kuijt, wiens positie wankelt, stelde beiden gewoon op en zag Verheydt met een kopbal bijna de score openen. Beste kans voor rust was echter voor Vente, die zijn inzet gestopt zag door doelman Hugo Wentges.

Met een afstandsschot besliste Vente het duel in de 85e minuut. ADO, met veel ambitie aan het seizoen begonnen, heeft nu na de overwinning bij NAC Breda op 15 oktober al weer vijf duels niet gewonnen.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.