Terug

Volg Vandaag Inside

ADO Den Haag breidt staf uit met Butler

ADO Den Haag breidt staf uit met Butler

9 jan 2020, 11:39

ADO Den Haag heeft met Paul Butler nog een Engelsman toegevoegd aan de technische staf. De 34-jarige Butler gaat zich als assistent-coach met name bezighouden met de tactische besprekingen en video-analyses.

Vorige week stelde ADO met Alan Pardew al een Engelse hoofdtrainer aan. Chris Powell, eveneens uit Engeland, gaat fungeren als zijn assistent. "Toen ik door Pardew gebeld werd, twijfelde ik geen moment", aldus Butler. "Hij heeft vele jaren op het hoogste niveau gewerkt, waardoor ik elke dag van hem zal kunnen leren. We gaan er alles aan doen om dit seizoen zo goed mogelijk te kunnen eindigen."

Butler werkte in het verleden onder meer bij Fulham en bij Derby County, waar hij Steve McClaren assisteerde. Hij heeft zich al gemeld bij ADO, dat op trainingskamp is in Spanje.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.