Terug

Volg Vandaag Inside

ADO Den Haag biedt NEC stadion aan

ADO Den Haag biedt NEC stadion aan

5 nov 2021, 17:23

ADO Den Haag heeft vanmiddag aan NEC aangeboden de komende wedstrijden in het Cars Jeans Stadion te spelen. De directie van de Nijmeegse club neemt het voorstel in beraad. Dat melden bronnen aan Veronica Inside.

Het Goffertstadion blijft in elk geval tot 2022 gesloten voor publiek. Maar als het hele stadion onveilig blijkt gaat het veel langer duren, zei NEC-directeur Wilco van Schaik. In het onderste deel van de ingestorte staantribune in het Goffertstadion in Nijmegen zaten tientallen gerepareerde scheuren en honderden kleinere, niet-gerepareerde scheuren. Er is ook een ontwerpfout gemaakt in de wapening van de tribune. Daardoor kon het onderste deel van de tribune de belasting van 93 springende supporters niet aan.

Eerder hielp ADO in 2019 ook AZ door problemen met het AFAS Stadion, nadat op 10 augustus een deel van het dak van het stadion in Alkmaar instortte tijdens een storm.

Overname ADO

Vanuit Den Haag kwam er deze week ook goed nieuws voor ADO. Bolt Football Holdings wordt namelijk de nieuwe eigenaar van ADO Den Haag. De leiding van de Haagse voetbalclub heeft donderdagochtend naar de belanghebbende partijen binnen en rondom de club gecommuniceerd dat er een akkoord is bereikt met de Amerikaanse investeringsmaatschappij. Daarmee lijkt ADO definitief gered van de ondergang.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.