Terug

Volg Vandaag Inside

ADO-aanvaller Kramer: 'Het wordt met de week moeilijker'

ADO-aanvaller Kramer: 'Het wordt met de week moeilijker'

13 mrt 2021, 22:14

Michiel Kramer heeft de hoop op lijfsbehoud met ADO Den Haag nog niet opgegeven. Dat zei de spits van ADO na de 2-1-nederlaag in Den Haag tegen Heracles Almelo.

"Het wordt met de week moeilijker als je geen punten pakt, maar het is altijd te overzien want het blijft voetbal", aldus Kramer voor de camera van ESPN. "We hebben echt alles gegeven, maar het is op dit moment gewoon niet genoeg." Door de nederlaag wist nummer 16 Willem II, dat thuis met 3-1 van sc Heerenveen won, het gat te vergroten tot 6 punten. Er zijn nog acht speelronden te gaan.

ADO kende een onrustige week; woensdag kwam Omroep West met het nieuws naar buiten dat de Haagse club met grote financiële problemen kampt, omdat grootaandeelhouder United Vansen (UVS) al een aantal keer haar betalingsverplichting niet is nagekomen.

"Het is nooit rustig bij deze club, dus dat zijn geen excuses voor slechte resultaten", aldus de aanvaller. "We moeten naar onszelf kijken, maar dit doet gewoon pijn. Het gebeurt niet vaak dat we met 1-0 voor komen en dan moet je alles geven voor een resultaat en ieder duel extra hard in gaan. Het ging iets te makkelijk."

ADO nam halverwege de tweede helft nog wel de leiding, maar kon daar maar enkele minuten van genieten. In de 83e minuut schoot Rai Vloet de bezoekers zelfs op voorsprong, waarna ADO in de slotfase geen gelijkmaker wist te forceren en daardoor op 15 punten blijft staan.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.