Terug

Volg Vandaag Inside

Adidas eert Ballon d'Or-winnaar Messi met 7 gouden geiten

Adidas eert Ballon d'Or-winnaar Messi met 7 gouden geiten

30 nov 2021, 16:52

Lionel Messi sleepte maandagavond alweer zijn 7de Ballon d'Or in wacht. Nog geen dag later komt Adidas met een groots eerbetoon aan de Argentijn. Dat laat Messi weten via Instagram.

Met een verschil van slechts 33 stemmen won Messi de strijd van Robert Lewandowski om de eretitel van het Franse voetbalmagazine France Football. Het podium werd gecompleteerd door Italiaan Jorginho, die 3 maanden geleden werd bekroond tot 'UEFA Speler van het Jaar 2020/21'.

Als één van de grootste voetballers aller tijden krijgt Messi, naast zijn loonstrook als voetballer, ook de nodige inkomsten van sponsoren. De Argentijnse vedette verdiende zodoende 33 miljoen dollar aan sponsoren zoals Adidas, Gatorade en Pepi. Adidas behoort tot één van de meest trouwe sponsoren, aangezien zij al sinds 2006 contractuele afspraken hebben. Nu Messi zijn 7de Ballon d'Or in ontvangst heeft mogen nemen, bedacht de Duitse leverancier van voetbalartikelen een unieke actie. Aan de voet van de Eiffeltoren staan momenteel namelijk 7 voetballende gouden geiten, verwijzend naar de GOAT (Greatest Of All Time).

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.