Terug

Volg Vandaag Inside

Achterneef Clarence Seedorf tekent contract in Eredivisie

Achterneef Clarence Seedorf tekent contract in Eredivisie

7 sep 2020, 13:07

FC Emmen heeft Collin Seedorf gecontracteerd. De 25-jarige rechter vleugelverdediger tekende een contract voor een seizoen, met een optie voor nog een jaar.

De achterneef van Clarence Seedorf speelde het afgelopen seizoen bij FC Eindhoven. Hij liep echter een zware blessure op, waardoor het seizoen voor hem eind november al over was.

De verdediger kwam in de jeugd uit voor FC Utrecht. Zijn profdebuut maakte hij bij RKC Waalwijk, waarna hij koos voor een buitenlands avontuur bij het Schotse Inverness Caledonian Thistle FC.

"Het is ondertussen al een tijdje geleden dat ik een wedstrijd heb gespeeld", zegt Seedorf. "Ik ben daarom ook blij met het vertrouwen dat Emmen in mij heeft. Ik kan niet wachten om weer fit te worden en minuten te maken. Het spel van Emmen past goed bij mij en ik heb er vertrouwen in dat het een mooie tijd gaat worden in Drenthe."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.