Terug

Volg Vandaag Inside

Ache verruilt Sparta in zomer voor Frankfurt

Ache verruilt Sparta in zomer voor Frankfurt

3 jan 2020, 16:56

Ragnar Ache vertrekt in de zomer bij Sparta Rotterdam. De 21-jarige Duits jeugdinternational, geboren in Frankfurt, heeft een contract voor vijf jaar getekend bij Eintracht Frankfurt, dat uitkomt in de Bundesliga.

Volgens technisch directeur Henk van Stee van Sparta was Frankfurt bereid het bedrag te betalen dat hij in zijn hoofd had. "Als aanvullende eis hadden wij de transfer pas na afloop van dit seizoen te laten plaatsvinden. Wij willen onze spelers alleen laten gaan als het niet anders kan, maar onze belangrijkste doelstelling is om ons te handhaven in de eredivisie. Daarbij zien wij een belangrijke rol weggelegd voor Ragnar."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.