Terug

Volg Vandaag Inside

Ache droomt kort na transfer al van Bayern München

Ache droomt kort na transfer al van Bayern München

7 jan 2020, 17:55

Ragnar Ache vervolgt zijn loopbaan na de komende zomer bij Eintracht Frankfurt, maar hij denkt nú al verder dan dat. Op termijn hoopt hij namelijk voor Bayern München uit te komen, zei hij zonder blikken of blozen. 'Bayern blijft mijn grote carrièredoel. Ik wil ook spelen in de Premier League of in ieder geval in de Champions League', zei de 21-jarige Ache in gesprek met Bild.

Het liefst zou Ache al per direct naar Frankfurt verkassen, maar hij maakt het seizoen af bij Sparta. 'Als ik niet op heel veel speeltijd kan rekenen, dan is het beter voor me om bij Sparta te blijven', aldus de aanvaller.

Sparta had als eis dat Ache het seizoen zou afmaken op Het Kasteel. 'Wij willen onze spelers alleen laten gaan als het niet anders kan, maar onze belangrijkste doelstelling is om ons te handhaven in de eredivisie. Daarbij zien wij een belangrijke rol weggelegd voor Ragnar', zei technisch directeur Henk van Stee.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.