Terug

Volg Vandaag Inside

AC Milan woensdag mogelijk zonder geblesseerde Zlatan

AC Milan woensdag mogelijk zonder geblesseerde Zlatan

20 apr 2021, 18:57

Het meespelen van Zlatan Ibrahimovic in de thuiswedstrijd van AC Milan tegen Sassuolo is onzeker. Dat heeft zijn trainer Stefano Pioli een dag voor dat duel laten weten. De 39-jarige Ibrahimovic heeft last van een spierblessure.

"We hebben fysieke problemen met onder anderen 'Ibra', die niet volledig heeft meegetraind. We gaan het woensdag beoordelen", aldus Pioli, die opnieuw rekent op Mario Mandzukic. De Kroatische aanvaller keerde afgelopen weekend na blessureleed terug tegen Genoa. "Hij kan nog geen 90 minuten spelen, maar ik reken op hem." Zlatan was tegen Genoa geschorst.

AC Milan staat tweede in de Serie A, met 9 punten minder dan stadgenoot Internazionale. Er zijn nog zeven duels te spelen.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.