Terug

Volg Vandaag Inside

'AC Milan wil zich versterken met Club Brugge-uitblinkers Lang en De Ketelaere'

'AC Milan wil zich versterken met Club Brugge-uitblinkers Lang en De Ketelaere'

4 juni 2022, 20:49

AC Milan wil zich versterken met twee aanvallers van Club Brugge, zo melden meerdere Italiaanse media. Noa Lang en Charles de Ketelaere zouden allebei nadrukkelijk in de belangstelling staan van de club uit Milaan.

Net als Lang staat ook De Ketelaere al langere tijd op het verlanglijstje van AC Milan. Nu de Italianen zijn overgenomen door het Amerikaanse RedBird is er financieel veel mogelijk en dus wil Milan flink shoppen in België. De Milanezen zouden naar verluidt al in verregaande onderhandelingen zijn over de transfer van De Ketelaere. Brugge wil rond de dertig miljoen voor de jonge aanvaller, de Italiaanse club hoopt nog wat van deze prijs af te kunnen halen.

Ook Lang lijkt op weg naar Milaan. De 22-jarige international van Oranje nam afgelopen week al afscheid van Brugge en zou naar verluidt rond de twintig miljoen euro gaan opleveren voor de Belgen.

Waar Lang dit seizoen niet zo belangrijk was als vorig seizoen, was De Ketelaere dat wel. De 21-jarige Belg was dit seizoen goed voor achttien goals en tien assists. Lang was dit seizoen negen keer trefzeker en gaf vijftien assists.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.