Terug

Volg Vandaag Inside

'AC Milan wil Koopmeiners naar Italië halen'

'AC Milan wil Koopmeiners naar Italië halen'

2 apr 2020, 13:35

Teun Koopmeiners staat nadrukkelijk in de belangstelling van AC Milan, zo meldt Tuttosport. De aanvoerder van AZ moet deze zomer een versterking worden op het middenveld in Milaan.

Tuttosport meldt ook dat Calvin Stengs en Myron Boadu werden genoemd bij I Rossoneri maar dat Koopmeiners bovenaan staat op het verlanglijstje. De middenvelder wordt door de Italiaanse krant beschreven als 'een jonge man met talent en persoonlijkheid en niet te duur bovendien'. Naar verluidt kost de 22-jarige aanvoerder rond de 15 miljoen euro. Dit is voor Italiaanse begrippen inderdaad 'niet te duur'.

Ook bij Ronald Koeman is de ontwikkeling van Koopmeiners niet onopgemerkt gebleven. De controleur van AZ werd twee weken geleden voor het eerst opgenomen in de voorlopige selectie van het Nederlands elftal. Koopmeiners speelde wel al meerdere interlands voor Oranje onder-21.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.