Terug

Volg Vandaag Inside

AC Milan steunt trainer Gattuso

AC Milan steunt trainer Gattuso

28 dec 2018, 21:01

MILAAN (ANP) - De clubleiding van AC Milan heeft trainer Gennaro Gattuso een steuntje in de rug gegeven. De 40-jarige Italiaan, die nu net een jaar in dienst is bij de Milanese club, ligt onder vuur vanwege de tegenvallende prestaties van de 'Rossoneri'. De laatste zege van de ploeg van Gattuso dateert van 2 december, daarna speelde Milan drie keer met 0-0 gelijk en verloor het van Fiorentina (0-1). Tussendoor werd de voormalige Europese grootmacht door een nederlaag bij Olympiakos (3-1) uitgeschakeld in de Europa League.

,,Gattuso is onze trainer. Er is en was nooit een alternatief plan'', benadrukte technisch directeur Leonardo vrijdag. ,,We hebben nooit contact gezocht met de trainers die worden genoemd in de media.'' De Braziliaanse oud-speler van AC Milan doelde daarmee op onder anderen Arsène Wenger en Antonio Conte. ,,We liggen nog steeds op koers voor ons doel, de vierde plaats.''

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.