Terug

Volg Vandaag Inside

AC Milan rest van seizoen zonder Bonaventura

AC Milan rest van seizoen zonder Bonaventura

27 nov 2018, 19:27

MILAAN (ANP) - AC Milan moet het de rest van het seizoen doen zonder Giacomo Bonaventura. De Italiaanse middenvelder heeft acht tot negen maanden nodig om te herstellen van een operatie aan zijn linkerknie. Bonaventura (29) werd dinsdag in de Amerikaanse stad Pittsburgh geopereerd door de specialist die vorig jaar al de knie van Zlatan Ibrahimovic onder handen nam.

De veertienvoudig international van de 'Azzurri' moest onder het mes omdat het kraakbeen in zijn knie kapot was. Bonaventura kwam eind oktober voor het laatst in actie, tijdens de Milanese derby tegen Internazionale. Hij tekende dit seizoen in acht competitieduels voor drie doelpunten. Vorig seizoen kwam de middenvelder acht keer tot scoren in de Serie A.

AC Milan staat op de vijfde plaats. De achterstand op koploper Juventus bedraagt al vijftien punten.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.