Terug

Volg Vandaag Inside

Ook oud-voetballer Maldini besmet met het coronavirus

Ook oud-voetballer Maldini besmet met het coronavirus

21 mrt 2020, 22:24

Oud-voetballer Paulo Maldini (51) is besmet met het coronavirus. Dat heeft AC Milan bekendgemaakt. Maldini speelde liefst 25 jaar voor de club uit Milaan, waar hij tegenwoordig als technisch directeur werkzaam is.

Maldini was in contact gekomen met iemand die besmet was en begon zelf symptomen te vertonen. Hij besloot zich te testen en vrijdag bleek dat de test positief was.

Ook het zoontje van Maldini, Daniel, is besmet geraakt. Daniel speelt in de jeugd van AC Milan. Beiden maken het goed en hebben al twee weken geen contact gehad met anderen, meldt de nummer 7 van de Serie A.

Eerder op de dag werd al bekend dat Juventus-speler Paulo Dybala het virus onder de leden heeft.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.