Terug

Volg Vandaag Inside

AC Milan ontsnapt aan uitschakeling in bekertoernooi

AC Milan ontsnapt aan uitschakeling in bekertoernooi

29 jan 2020, 01:17

AC Milan heeft uitschakeling in het toernooi om de Italiaanse beker maar net kunnen voorkomen. Het elftal van trainer Stefano Pioli stond in eigen stadion tegen Torino kort voor tijd met 1-2 achter, maar won de kwartfinale alsnog.

De Turkse invaller Hakan Çalhanoglu redde Milan. In de eerste minuut van de blessuretijd maakte hij de 2-2. Çalhanoglu sloeg in de tweede helft van de verlenging opnieuw toe (3-2). Zlatan Ibrahimovic, ook ingevallen bij Milan, zorgde daarna nog voor 4-2.

Giacomo Bonaventura had Milan in de 12e minuut op voorsprong gebracht. De Braziliaanse verdediger Bremer van Torino eiste daarna de hoofdrol voor zich, door in de 34e minuut eerst gelijk te maken en in de 71e minuut opnieuw te scoren: 1-2.

Napoli en Juventus kwalificeerden zich eerder voor de halve finales. De laatste kwartfinale is woensdag en gaat tussen Internazionale en Fiorentina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.