Terug

Volg Vandaag Inside

AC Milan onderuit door blunderende Donnarumma

AC Milan onderuit door blunderende Donnarumma

30 mrt 2019, 23:49

AC Milan heeft de uitwedstrijd tegen Sampdoria in de Italiaanse voetbalcompetitie zaterdag met 1-0 verloren. Het doelpunt viel al na 33 seconden. Doelman Gianluigi Donnarumma schoot tegen Grégoire Defrel aan. De Franse aanvaller zag de bal daarna in het doel belanden.

Sampdoria bleef na die vroege treffer de betere ploeg en liet via aanvaller Fabio Quagliarella na verder uit te lopen. De 36-jarige aanvaller miste voor rust twee grote kansen en trof na de rust nog een keer de lat.

AC Milan dacht in de slotfase een strafschop te mogen nemen, maar na het bekijken van televisiebeelden oordeelde de scheidsrechter dat van een overtreding van Nicola Murru op Krzysztof Piatek geen sprake was.

Milan blijft door het verlies vierde, Sampdoria is achtste.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.