Terug

Volg Vandaag Inside

AC Milan neemt Hernández over van Real Madrid

AC Milan neemt Hernández over van Real Madrid

6 juli 2019, 22:25

AC Milan heeft Theo Hernández overgenomen van Real Madrid. De 21-jarige linksback tekent een contract tot medio 2024 in Milaan. De Italianen zouden ongeveer 24 miljoen euro hebben betaald voor Hernández, hetzelfde bedrag dat Real twee jaar geleden betaalde.

De Fransman, die ook een Spaans paspoort heeft, werd opgeleid door Atlético Madrid en brak door in La Liga in het seizoen 2016-2017. Als huurspeler bij Alavés bereikte hij de bekerfinale waarin FC Barcelona met 3-1 te sterk was. Hernández scoorde wel.

Real plukte Hernández weg bij de grote rivaal in 2017 maar bij de 'Koninklijke' kwam hij vervolgens niet veel aan spelen toe. Afgelopen seizoen werd hij uitgeleend aan Real Sociedad.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.