Terug

Volg Vandaag Inside

'AC Milan moet Ibrahimovic drie weken missen'

'AC Milan moet Ibrahimovic drie weken missen'

1 mrt 2021, 18:04

AC Milan moet Zlatan Ibrahimovic drie weken missen. Volgens verschillende Italiaanse media heeft de spits zondag een dijbeenblessure opgelopen in het gewonnen uitduel met AS Roma (1-2). De Zweed viel in de tweede helft van de competitiewedstrijd geblesseerd uit.

Ibrahimovic zou vanwege zijn blessure op 11 maart ook de eerste wedstrijd tegen zijn oude club Manchester United in de achtste finales van de Europa League moeten missen. De return op 18 maart zou hij misschien net kunnen halen.

AC Milan speelt de komende drie weken ook tegen en Udinese, Hellas Verona en Napoli.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.