Terug

Volg Vandaag Inside

AC Milan en Inter willen San Siro slopen

AC Milan en Inter willen San Siro slopen

24 juni 2019, 15:38

Stadion San Siro gaat mogelijk tegen de vlakte. AC Milan en Internazionale zetten in op een nieuwe voetbaltempel, die in de zomer van 2022 klaar moet zijn.

Beide Italiaanse clubs spelen sinds 1926 in het bekende stadion. Fans van AC Milan noemen het onderkomen San Siro. Hun rivalen van Internazionale hebben het liever over Stadio Giuseppe Meazza, vernoemd naar de speler die vaker voor Internazionale dan voor AC Milan speelde.

De kosten voor het nieuwe stadion bedragen volgens verschillende media 700 miljoen euro. Grote vraag is of de lokale autoriteiten zich achter de plannen van de twee clubs scharen. Burgemeester Beppe Sala wilde het huidige stadion nooit afbreken maar moderniseren.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.