Terug

Volg Vandaag Inside

AC Milan 1 duel zonder Ibrahimovic na rode kaart tegen Parma

AC Milan 1 duel zonder Ibrahimovic na rode kaart tegen Parma

13 apr 2021, 20:26

AC Milan moet het zondag in het thuisduel met Genoa zonder vedette Zlatan Ibrahimovic stellen. De Zweedse aanvaller is door de tuchtcommissie van de Italiaanse liga voor één wedstrijd geschorst na zijn uitsluiting afgelopen zaterdag op het veld van Parma (1-3).

Ibrahimovic kreeg na een uur rood van de scheidsrechter omdat hij de man zou hebben bekritiseerd. Dat ontkende de 39-jarige spits achteraf. Hij moet van de Italiaanse liga ook een boete van 5000 euro betalen. De tuchtcommissie maakte niet bekend wat de oud-Ajacied precies had geroepen tegen de arbiter.

AC Milan bezet in de Serie A de tweede plaats, op 11 punten van stadgenoot Internazionale. Titelverdediger Juventus is derde, op 1 punt van AC Milan. Er staan nog acht speelronden op het programma.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.