Terug

Volg Vandaag Inside

Absurde beelden: koetspaard zakt door hoeven, toeristen blijven gewoon zitten

Absurde beelden: koetspaard zakt door hoeven, toeristen blijven gewoon zitten

25 juli 2022, 15:06

Absurde beelden uit Palma de Mallorca waar afgelopen weekend een koetspaard ineenzakte. Het dier trok in de bloedhitte een koets met toeristen door de binnenstad. Tot ergernis van omstanders bleven de toeristen in de koets zitten toen het dier ter aarde stortte, zo schrijft The Daily Mail.

Op de beelden is te zien dat een man het paard weer omhoog probeert te helpen. Ook schreeuwt een Spaanssprekende vrouw dat de toeristen uit de koets moeten stappen en dat het dier water nodig heeft. Het is niet bekend of het paard de rit nog heeft afgemaakt.

Het was afgelopen weekend maar liefst 40 graden op het Spaanse eiland, dit lijkt dan ook de reden voor de ineenstorting van het beest. Het is niet de eerste keer dat zoiets plaatsvindt op Mallorca. Zo stortte een paard een paar maanden geleden ook op de grond, en de politie heeft in juni nog een koets gestopt dat werd voortgetrokken door een trekdier dat mank liep.

Bekijk de beelden hieronder.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.