Terug

Volg Vandaag Inside

Abramovich en delegatie Oekraïne mogelijk vergiftigd tijdens vredesoverleg

Abramovich en delegatie Oekraïne mogelijk vergiftigd tijdens vredesoverleg

28 mrt 2022, 18:06

De steenrijke Russische zakenman Roman Abramovitsj en Oekraïense vredesonderhandelaars zijn mogelijk vergiftigd rond vredesoverleg in de Oekraïense hoofdstad Kiev. Volgens de Amerikaanse krant The Wall Street Journal geven de betrokkenen de schuld aan haviken van het Russische regime in Moskou, die de onderhandelingen zouden willen saboteren.

De oligarch Abramovitsj, die tussen Moskou, het Oekraïense Lviv en andere onderhandelingsplekken pendelde, en zeker twee hoge leden van de Oekraïense delegatie hadden symptomen van een vermoedelijke vergiftiging, aldus de krant, die zich baseert op ingewijden. Inmiddels zouden de omstandigheden van de drie zijn verbeterd en zijn hun levens niet in gevaar.

Na de bijeenkomst begin deze maand in Kiev kregen Abramovitsj en de leden van het Oekraïense team rode ogen, een constante en pijnlijke stroom tranen en vervelden hun gezichten en handen.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.