Terug

Volg Vandaag Inside

Abraham: 'Chelsea lijkt wel een beetje op Ajax'

Abraham: 'Chelsea lijkt wel een beetje op Ajax'

21 okt 2019, 20:20

Tammy Abraham kijkt uit naar de ontmoeting van woensdag met Ajax in de Champions League. "Ajax is net als wij. Ook zij hebben veel jonge spelers die de bal graag hebben. Bij balverlies willen ze 'm ook zo snel mogelijk terug", zegt de 22-jarige aanvaller van Chelsea op de website van zijn club.

Chelsea is een nieuwe fase ingegaan. De nieuwe hoofdtrainer Frank Lampard werkt aan een nieuwe, jonge ploeg. Wereldvoetbalbond FIFA legde de Londense club een transferverbod op wegens het overtreden van de regels over het aantrekken van jeugdspelers.

"Dit wordt een grote wedstrijd voor ons", zegt Abraham. "De overwinning bij Lille heeft ons veel vertrouwen gegeven. Daar win je niet zomaar. Wie zegt ons dat we bij Ajax niet hetzelfde kunnen doen?"

Abraham maakte dit seizoen in negen competitiewedstrijden acht doelpunten voor Chelsea. Bondscoach Gareth Southgate riep de spits eerder deze maand op voor de EK-kwalificatiewedstrijden van Engeland tegen Tsjechië en Bulgarije.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.