Terug

Volg Vandaag Inside

Aboutaleb bevestigt: Feyenoord krijgt huldiging op Coolsingel

Aboutaleb bevestigt: Feyenoord krijgt huldiging op Coolsingel

17 apr 2023, 16:13

Als Feyenoord er de komende weken in slaagt de landstitel te veroveren, krijgt het een huldiging op de Coolsingel. Dat bevestigt de Rotterdamse burgemeester Ahmed Aboutaleb in gesprek met RTV Rijnmond.

"Wat mij betreft wel", antwoordt Aboutaleb op de vraag of Feyenoord bij een kampioenschap gehuldigd gaat worden. Bij de huidige stand kan de ploeg van Arne Slot op zijn vroegst op 14 mei tegen Go Ahead Eagles de titel veiligstellen.

Maar Aboutaleb houdt ook de andere scenario's in de gaten. "We houden er rekening mee dat dat misschien na de wedstrijd met Excelsior het geval zou kunnen zijn. Wij houden dat echt in ons achterhoofd, ja."

Hoe de huldiging er uiteindelijk uit gaat zien, kan de burgermeester nog weinig over zeggen. "Je moet dit organiseren, je hebt daar echt de tijd voor nodig. Dat gaat niet even vrij direct. We willen het graag ordentelijk doen, zodat het ook netjes gaat."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.