Terug

Volg Vandaag Inside

'Abidal gehoord in zaak van mishandelde PSG-speelster Kheira Hamraoui'

'Abidal gehoord in zaak van mishandelde PSG-speelster Kheira Hamraoui'

15 nov 2021, 20:09

Eric Abidal wordt gehoord in het onderzoek naar de overval op PSG-speelster Kheira Hamraoui, meldt Le Monde. De simkaart in de mobiele telefoon staat namelijk op naam van Abidal.

Op 4 november werd de 31-jarige Hamraoui in het centrum van Parijs belaagd, uit haar auto gesleurd en met een ijzeren pijp op haar benen geslagen. De voetbalster moest in het ziekenhuis haar benen laten hechten, en miste daardoor het Champions League-duel met Real Madrid.

Ploeggenote en concurrente op het middenveld Diallo, die bij Hamraoui in de auto zat, werd aangehouden omdat ze het plan voor de aanval op haar ploeggenote zou hebben bedacht, om zo kans te maken op meer speeltijd. Zij kwam donderdag weer op vrije voeten en ontkende iets te maken te hebben gehad met de overval.

Nu blijkt dat de simkaart van Hamraoui op naam staat van Eric Abidal. Zij zouden in het verleden een relatie hebben gehad, en dus wordt er rekening gehouden met een wraakactie in relationele sfeer. De daders zouden Hamraoui tijdens de overval verweten hebben dat ze 'naar bed zou gaan met getrouwde mannen.' Abidal zal door de politie op korte termijn worden verhoord en ook een verhoor van de vrouw van Abidal is niet uitgesloten.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.