Terug

Volg Vandaag Inside

Abbey Hoes moest huilen om 'geile' opmerking René

Abbey Hoes moest huilen om 'geile' opmerking René

14 dec 2018, 03:41

U weet wel, Abbey Hoes, die actrice die is doorgebroken met Nederlandse blockbusters als Spangas, Feuten en Lover of Loser voelt zich gekwetst door René.

Wat is er dan gebeurd, vraagt u zich waarschijnlijk af? Nou, gaat u even zitten. Het is vrij ernstig namelijk. Heeft u even. Tijdens het JFK-Gala, waar onze Wilfred de JFK-award mee naar huis nam, verscheen mevrouw Hoes in een nogal pikant jurkje. Haast met de billen bloot. René reageerde daar grappend op 'Die is geil. Dat is eigenlijk haar grootste kwaliteit, wat doet ze verder?'. Maar dat kon mevrouw Hoes niet waarderen.

In een interview met Elsevier liet ze weten huilend naar het fragment gekeken te hebben; 'Dat vond ik heel kwetsend en vrouwonvriendelijk. Mensen misbruiken hun vrijheid van meningsuiting op zo'n negatieve manier.'

Hoes zou zich uitspreken voor gelijke rechten voor mannen en vrouwen en keert zich tevens tegen onnodig bloot in films waarin zij speelt. Dat ze zich daarom niet geil vrouwelijk mag kleden, vindt ze onzin.

'Ik heb gezegd dat ik voor gelijke rechten ben en tegen onnodig bloot in films, en dan vragen mensen waarom ik dit dan wél aandoe. Dus omdat ik dat zeg, mag ik mij niet sexy kleden? Ik vind dat een heel rare redenering', zo spreekt Hoes.

'Ik had al een heel bericht klaar met een felle reactie, maar dan denk ik: kill them with kindness. Want dat werkt beter. Bovendien denk ik niet dat mijn enige talent is dat ik een beetje geil kan doen.' Een kleine rectificatie is hier wel op zijn plaats René zei namelijk niet dat het haar enige kwaliteit was, maar haar grootste.. Afin, bekijk de video hieronder en oordeel zelf.

Embedded content: https://youtu.be/KKrt0pwD4gE

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.