Terug

Volg Vandaag Inside

Aardbeving in zuidwesten Roemenië met kracht van 5.7

Aardbeving in zuidwesten Roemenië met kracht van 5.7

14 feb 2023, 15:00

In het zuidwesten van Roemenië, niet ver van de grens met Servië, is dinsdag een aardbeving geweest met een kracht van 5.7 op de schaal van Richter

Het epicentrum lag op 40 kilometer diepte, 56 kilometer ten noordoosten van de plaats Drobeta-Turnu Severin aan de rivier Donau. Plaatselijke media melden dat de aardbeving gevoeld werd tot in de hoofdstad Boekarest, 250 kilometer oostelijker. Ze melden twee naschokken, maar geen schade of slachtoffers.

Vorige week waren er in Turkije en Syrië aardbevingen met een kracht van 7,8 op de schaal van Richter. Na deze aardbeving waren er nog enkele naschokken.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.