Terug

Volg Vandaag Inside

Aanvoerder Parejo langer bij Valencia

Aanvoerder Parejo langer bij Valencia

4 feb 2019, 13:39

VALENCIA (ANP) - Aanvoerder Dani Parejo heeft zijn contract bij Valencia verlengd tot de zomer van 2022. De 29-jarige middenvelder speelt al sinds 2011 bij de club uit La Liga, die zich afgelopen seizoen voor het eerst in lange tijd weer eens plaatste voor de Champions League. Parejo werd opgeleid bij Real Madrid, maar een echte doorbraak bij de 'Koninklijke' bleef uit.

De eenmalig international van Spanje speelde al meer dan 300 wedstrijden voor Valencia, waarin hij 51 doelpunten maakte. Dit seizoen is Parejo met zes treffers de clubtopscorer in de Spaanse competitie. Mede dankzij een benutte strafschop van de aanvoerder pakte Valencia zaterdag een punt bij koploper FC Barcelona (2-2). Het nieuwe contract van Parejo bevat een gelimiteerde afkoopsom van 50 miljoen euro.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.