Terug

Volg Vandaag Inside

Aanvoerder Manchester United gaat voedselpakketten bezorgen

Aanvoerder Manchester United gaat voedselpakketten bezorgen

10 apr 2020, 17:55

Harry Maguire gaat voedselpakketten bezorgen bij mensen van boven de 70 jaar uit zijn geboorteplaats Mosborough. "Ik ben daar geboren en getogen en mijn familie woont er nog steeds", zegt de aanvoerder van Manchester United over de gemeente in de buurt van Sheffield. "Ik kom er graag. Het is daar een hechte gemeenschap. Nu kan ik troost bieden aan mensen die het moeilijk hebben in deze coronacrisis."

De 27-jarige Maguire overtuigde zijn ploeggenoten van United vorige week ook al om 30 procent van hun salaris af te staan aan gezondheidsorganisaties.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.