Terug

Volg Vandaag Inside

Aanvoerder Janssen van FC Utrecht wacht operatie

Aanvoerder Janssen van FC Utrecht wacht operatie

24 jan 2020, 12:24

Aanvoerder Willem Janssen van FC Utrecht moet een operatie ondergaan. Onderzoek in het ziekenhuis heeft uitgewezen dat Janssen een kruisband in zijn rechterknie heeft gescheurd. Trainer John van den Brom vertelde donderdag al dat Janssen de rest van dit seizoen niet meer kan voetballen.

De exacte diagnose was toen nog niet bekend. Het blijkt om een gescheurde kruisband te gaan, iets wat Janssen eerder in zijn carrière al overkwam met zijn andere knie. De 33-jarige verdediger van FC Utrecht kwam deze week in de bekerwedstrijd tegen FC Eindhoven na een luchtduel ongelukkig neer. "Ik voelde dat het niet goed zat", aldus Janssen, die van een specialist in het ziekenhuis hoorde dat een operatie onvermijdelijk is.

"Dit betekent dat ik in elk geval lange tijd uit de running ben", zegt de Utrechtse captain. "Een enorme domper. De komende periode ga ik keihard aan de slag om goed te herstellen. Ik ben vastbesloten om weer helemaal op mijn oude niveau terug te komen en weer wedstrijden te kunnen gaan spelen."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.