Terug

Volg Vandaag Inside

Jansen blijft FC Emmen trouw en verlengt contract

Jansen blijft FC Emmen trouw en verlengt contract

4 juni 2019, 14:39

Anco Jansen blijft voorlopig bij FC Emmen spelen. Het contract van de 30-jarige aanvoerder is dinsdag opengebroken en verlengd tot de zomer van 2021, met daarna de optie voor nog een extra seizoen.

Emmen eindigde bij het debuut in de eredivisie als veertiende. Jansen had met vijf doelpunten en acht assists een belangrijk aandeel in de resultaten. ''Ik heb het hier goed naar mijn zin. Ik hoop dat deze contractverlenging ook een signaal is naar andere spelers'', zegt Jansen, die eerder onder meer voetbalde bij De Graafschap en Roda JC.

Dennis op pad met Anco Jansen: 'Ik ging voor het geld naar Turkije'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.