Terug

Volg Vandaag Inside

Aanvoerder Henderson: 'Liverpool is nog altijd hongerig'

Aanvoerder Henderson: 'Liverpool is nog altijd hongerig'

28 aug 2020, 12:05

Liverpool is na het winnen van het landskampioenschap, het eerste in dertig jaar, nog steeds hongerig naar succes. Dat zegt aanvoerder Jordan Henderson een dag voor de wedstrijd om de Community Shield tegen bekerwinnaar Arsenal.

'We moeten weer aan de bak, beter worden, die ambitie houden en de honger en de strijdlust die we de afgelopen jaren hebben laten zien', zegt hij. 'Daaraan vasthouden en zo veel mogelijk bekers winnen als we kunnen, omdat we hebben laten zien dat we een topteam zijn. Het komt allemaal aan op hard werken en toewijding.'

Henderson liep in juli een knieblessure op tijdens een duel met Brighton & Hove Albion. Volgens zijn coach Jürgen Klopp is de aanvoerder weer inzetbaar.

De aanvoerder van Liverpool is heel benieuwd waar ze komend seizoen toe in staat zijn. 'We moeten er meteen staan in deze eerste wedstrijd en we krijgen opnieuw een kans om een prijs te pakken. Daarna begint de Premier League alweer snel en moeten we klaar zijn', zegt Henderson. Liverpool speelt op 12 september de eerste competitiewedstrijd tegen het gepromoveerde Leeds United.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.