Terug

Volg Vandaag Inside

Aanvoerder Godin vertrekt bij Atlético Madrid

Aanvoerder Godin vertrekt bij Atlético Madrid

7 mei 2019, 15:40

Diego Godin gaat Atlético Madrid na negen jaar verlaten. De Uruguayaanse verdediger zal zijn aflopende contract niet verlengen. ,,Atlético is mijn familie, het is heel moeilijk om afscheid te nemen van de plek waar ik mij thuis voel", zegt de aanvoerder van Atlético.

De 33-jarige Godin eindigde in zijn laatste seizoen met Atlético op de tweede plaats in La Liga. In de Champions League werd het in de achtste finales uitgeschakeld door Juventus.

Godin kwam in 2010 over van Villarreal en speelde sindsdien 387 wedstrijden voor Atlético. In 2014 maakte hij met een kopbal de gelijkmaker in de kampioenswedstrijd bij FC Barcelona (1-1). Door dat punt werd de tweede club uit Madrid voor het eerst sinds achttien jaar weer kampioen.

In de competitie scoorde Godin dit seizoen 3 keer in 28 wedstrijden. Er staan nog twee duels op het programma. Waar de Uruguayaan volgend jaar voetbalt is niet bekend. Hij zou dicht bij een akkoord zijn met Internazionale.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.