Terug

Volg Vandaag Inside

Aanvoerder Dumfries schiet PSV naar uitzege op FC Groningen

Aanvoerder Dumfries schiet PSV naar uitzege op FC Groningen

8 mrt 2020, 19:45

PSV heeft de uitwedstrijd tegen FC Groningen gewonnen (0-1). Denzel Dumfries maakte in de zestiende minuut het enige doelpunt. Het betekende voor de aanvoerder van PSV al zijn zevende competitietreffer van dit seizoen.

PSV bleef vrij eenvoudig overeind, zonder groots te spelen. FC Groningen werd pas in de slotfase gevaarlijk. Doelman Lars Unnerstall van PSV stond de gelijkmaker van de thuisploeg in de weg. Hij voorkwam met twee fraaie reflexen dat Mo El Hankouri en Ahmed El Messaoudi scoorden.

PSV blijft de nummer vier van de eredivisie, met een punt minder dan Feyenoord dat een duel minder heeft gespeeld.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.