Terug

Volg Vandaag Inside

Aanvoerder Dumfries en Gakpo keren terug in basiself PSV

Aanvoerder Dumfries en Gakpo keren terug in basiself PSV

8 nov 2020, 19:57

Vleugelverdediger Denzel Dumfries en aanvaller Cody Gakpo treden met PSV zondagavond aan in de thuiswedstrijd tegen Willem II. Beiden zijn voldoende hersteld van een besmetting met het coronavirus. Ze stonden enkele weken aan de kant.

Met Dumfries en Gakpo heeft ook Pablo Rosario weer een basisplaats. De middenvelder testte eerder ook positief op het coronavirus en maakte donderdag in de verloren uitwedstrijd tegen PAOK voor de Europa League (4-1) al zijn rentree. Hij kon in Griekenland echter alleen de eerste helft in actie komen.

PSV mist tegen Willem II nog altijd veel spelers vanwege een coronabesmetting of ander blessureleed. Mohamed Ihattaren, nog basisspeler tegen PAOK en in de 58e minuut gewisseld, behoort nu tot de afwezige spelers.

PSV verloor in 1983 voor de laatste keer een thuiswedstrijd tegen Willem II in de eredivisie (1-2). De laatste zeventien competitieduels in het Philips Stadion met de Tilburgers eindigden allemaal in een Eindhovense overwinning.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.