Terug

Volg Vandaag Inside

Aanvalstrio leidt PSG met 9-0 langs Guingamp

Aanvalstrio leidt PSG met 9-0 langs Guingamp

19 jan 2019, 20:08

PARIJS (ANP) - Paris Saint-Germain gaat onbedreigd af op de titel in de Franse voetbalcompetitie. De koploper speelde zaterdag met En Avant de Guingamp, dat op de laatste plaats staat. Het werd in Parijs liefst 9-0.

Acht van de negen treffers kwamen op naam van het gevaarlijk aanvalstrio Kylian Mbappé, Edinson Cavani en Neymar. De Fransman en de Uruguayaan scoorden allebei drie keer en de Braziliaan twee maal. Mbappé blijft met zeventien treffers op de eerste plaats van de topscorerslijst staan. Cavani heeft nu veertien keer gescoord en Neymar dertien keer. De Belgische invaller Thomas Meunier nam het negende doelpunt voor zijn rekening.

Enige tegenvaller voor de Franse topclub was het geblesseerd uitvallen van de Italiaanse middenvelder Marco Verratti, die zich al in de negentiende minuut moest laten vervangen door Julian Draxler. Verratti liep een op het oog zware enkelblessure op.

Het nog ongeslagen Paris Saint-Germain heeft na negentien speelronden 53 punten. Dat zijn dertien punten meer dan achtervolger Lille, dat bovendien twee duels meer speelde.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.