Terug

Volg Vandaag Inside

Weghorst helpt Wolfsburg met hattrick aan zege

Weghorst helpt Wolfsburg met hattrick aan zege

15 feb 2020, 18:33

Wout Weghorst heeft zijn rentree in de basisformatie van VfL Wolfsburg gevierd met drie treffers. De spits bezorgde zijn ploeg daarmee de zege bij TSG 1899 Hoffenheim: 2-3.

Weghorst benutte twee strafschoppen en maakte in de 72e minuut de winnende treffer op aangeven van Maximilian Arnold. Uit een geweldige counter, stift Weghorst knap raak.

De aanvaller stond begin dit jaar even aan de kant met een dijbeenblessure. Hij mocht vorige week al invallen tijdens het thuisduel met Fortuna Düsseldorf. Hij scoorde vandaag zijn eerste goal sinds 1 december. Weghorst kreeg ook nog een gele kaart voor een handsbal. Hij kreeg in blessuretijd een publiekswissel.

VIDEO - 'Weghorst is een fenomeen aan het worden'

'Weghorst is een fenomeen aan het worden'
0:30
'Weghorst is een fenomeen aan het worden'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.