Terug

Volg Vandaag Inside

Aanvaller Salah van Liverpool test positief op corona

Aanvaller Salah van Liverpool test positief op corona

13 nov 2020, 17:40

Mohamed Salah heeft positief getest op het coronavirus. De aanvaller van Liverpool mist daardoor zaterdag de thuiswedstrijd van Egypte tegen Togo in het kwalificatietoernooi voor de Afrika Cup.

Salah trainde de afgelopen dagen met zijn ploeggenoten van Egypte. Hij moet nu in quarantaine. Liverpool komt na de interlandperiode volgende week zaterdag voor het eerst weer in actie. De kampioen ontvangt dan Leicester City. Vier dagen later staat een thuiswedstrijd tegen Atalanta in de Champions League op het programma.

De 28-jarige Salah bezocht afgelopen week de bruiloft van zijn broer. Hij vertoont geen symptomen en is in quarantaine gegaan. De overige spelers van Egypte zijn negatief getest.

Liverpool heeft een volle ziekenboeg, met Virgil van Dijk, Trent Alexander-Arnold, Joe Gomez and Fabinho. De club neemt het op 1 december op tegen Ajax in de Champions League

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.