Terug

Volg Vandaag Inside

Mané maakt rentree bij Liverpool

Mané maakt rentree bij Liverpool

14 feb 2020, 14:37

Aanvaller Sadio Mané kan zaterdag in de uitwedstrijd tegen Norwich City zijn rentree maken bij Liverpool. De 27-jarige Senegalees, dit seizoen goed voor elf doelpunten in de Premier League, liep enkele weken geleden tegen Wolverhampton Wanderers een hamstringblessure op. Mané miste vier wedstrijden, maar hervatte deze week de training.

"Hij kan tegen Norwich weer meedoen, dat geldt ook voor James Milner", zei trainer Jürgen Klopp. Liverpool begint komende dinsdag de knock-outfase van de Champions League met een uitwedstrijd tegen Atlético Madrid. Klopp zal dus tegen Norwich City, de hekkensluiter van de Engelse competitie, niet al te veel risico's willen nemen met zijn spelers.

"Op Shaqiri en Clyne na zijn alle spelers nu fit. Hopelijk blijft dat zo, nu de beslissende fase van het seizoen aanbreekt." Liverpool heeft aan kop van de Premier League maar liefst 22 punten voorsprong op titelverdediger Manchester City.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.