Aanvaller Lang met twee doelpunten van waarde voor Club Brugge

26 dec 2020, 17:42

Club Brugge heeft op eigen veld met 3-0 afgerekend met KAS Eupen. Voormalig Ajacied Noa Lang was met twee doelpunten in de tweede helft van grote waarde voor de koploper van de Belgische competitie.

Naast Lang verscheen ook Ruud Vormer in de basisopstelling bij de thuisploeg. Diens ploeggenoot Hans Vanaken werd met een directe rode kaart zo'n tien minuten voor het einde van de wedstrijd van het veld gestuurd. In ondertal breidde invaller David Okereke de eindstand uit naar 3-0.

Brugge heeft 39 punten uit negentien duels. De ploeg van coach Philippe Clement heeft een voorsprong van 5 punten op achtervolger Racing Genk, van de Nederlandse trainer John van den Brom. Genk heeft twee wedstrijden minder gespeeld.

Eerder deze week werd bekend dat de 31-jarige Bas Dost na de winterstop van Eintracht Frankfurt naar Brugge verhuist.

Bij Eupen speelde verdediger Menno Koch negentig minuten mee.