Terug

Volg Vandaag Inside

Aanvaller Dybala van Juventus besmet met coronavirus

Aanvaller Dybala van Juventus besmet met coronavirus

21 mrt 2020, 20:51

Paulo Dybala heeft het coronavirus onder de leden. De Argentijnse aanvaller is na Daniele Rugani en Blaise Matuidi de derde speler van de Italiaanse landskampioen die besmet is met het virus.

Matthijs de Ligt en de andere ploeggenoten van Dybala zitten thuis in isolatie. Bij hen is het virus niet gevonden. Oriana, de partner van Dybala, is wel besmet.

"Hallo iedereen. Ik wil jullie op de hoogte stellen dat we de resultaten van de COVID-19-test hebben ontvangen. Zowel Oriana als ik heeft positief getest", schrijft Dybala op Instagram. "Gelukkig voelen we ons goed, dank voor jullie berichten."

VIDEO - René vreest coronavirus: 'Ik ga ervan uit dat ik het krijg'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.