Terug

Volg Vandaag Inside

'Aanvaller Dost met maagproblemen in ziekenhuis'

'Aanvaller Dost met maagproblemen in ziekenhuis'

31 jan 2020, 19:15

Bas Dost zal zaterdag de uitwedstrijd van Eintracht Frankfurt tegen hekkensluiter Fortuna Düsseldorf moeten missen. De Nederlandse aanvaller heeft opnieuw last van zijn maag gekregen. Afgelopen dinsdag ontbrak de 30-jarige spits al op de training vanwege buikklachten. In de loop van de week herstelde Dost zich goed waardoor hij tegen Fortuna Düsseldorf gewoon weer in het basisteam werd verwacht.

De Duitse boulevardkrant Bild meldde vrijdagmiddag evenwel dat Dost zich met twee begeleiders in een ziekenhuis had gemeld voor nader onderzoek. Volgens het dagblad waren de maagklachten teruggekeerd. Specialisten moeten nu bepalen wat er met Dost precies aan de hand is.

Dost kwam vorig jaar zomer over van Sporting Portugal. Door een spierblessure miste hij een flink aantal duels van Eintracht Frankfurt in de eerste seizoenshelft.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.