Terug

Volg Vandaag Inside

Aanstaande vader Suárez blijft thuis

Aanstaande vader Suárez blijft thuis

8 okt 2018, 15:43

BARCELONA (ANP) - De nationale voetbalploeg van Uruguay gaat zonder Luis Suárez naar Azië voor de oefeninterlands tegen Zuid-Korea en Japan. De spits van FC Barcelona heeft al een tijdje last van zijn knie en gebruikt de interlandperiode om daarvan te herstellen. De vrouw van Suárez kan bovendien ieder moment bevallen van hun derde zoon en dus heeft bondscoach Oscar Tabárez besloten dat de spits thuis mag blijven.

De 71-jarige Tabárez, die al sinds 2006 de leiding heeft over de nationale ploeg en onlangs zijn contract weer met vier jaar verlengde tot en met het WK van 2022, neemt vedettes als Edinson Cavani en Diego Godin wel mee naar Azië. PSV'er Oscar Pereiro behoort ook tot de selectie van Uruguay.

Barcelona speelt na de interlandperiode op 20 oktober tegen Sevilla, de nieuwe koploper in La Liga.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.