Terug

Volg Vandaag Inside

Aanklager onderzoekt uitspraken Slutsky

Aanklager onderzoekt uitspraken Slutsky

8 apr 2019, 16:59

De aanklager betaald voetbal stelt een onderzoek in naar de uitspraken die Vitesse-trainer Leonid Slutsky zondag heeft gedaan na de thuiswedstrijd tegen PSV (3-3). De Russische coach had geen goed woord over voor de dienstdoende scheidsrechter Serdar Gözübüyük.

'Hij is slecht, arrogant en egoïstisch. Het lijkt wel of de show om hem draait. Hij is de slechtste scheidsrechter van de wereld', zei Slutsky op de persconferentie in de Gelredome. 'Misschien houdt hij niet van dikke mensen, dat zou kunnen. Misschien dat dat het is. Ik weet het niet.'

Ook voor de tv-camera's haalde Slutsky hard uit naar Gözübüyük. De aanklager gaat onderzoeken of de Rus daarmee de gedragsregels heeft overtreden.

Bekijk hier de tirade van Slutsky:

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.