Terug

Volg Vandaag Inside

'Aanklager onderneemt mogelijk actie tegen Schmidt na tirade'

'Aanklager onderneemt mogelijk actie tegen Schmidt na tirade'

17 jan 2021, 21:40

De aanklager betaald voetbal beslist maandag of hij actie onderneemt tegen PSV-trainer Roger Schmidt, die zaterdagavond een tirade afstak tegen scheidsrechter Bas Nijhuis, meldt De Telegraaf.

Schmidt en Nijhuis kregen het zaterdagavond tijdens Sparta-PSV al aan de stok en na afloop van het duel was de PSV-trainer op de persconferentie duidelijk: 'Ik hoef hem nooit meer te spreken in mijn leven.'

Voor de camera van ESPN ging Schmidt nog een stapje verder en verweet Nijhuis partijdigheid: 'Hij zei na afloop van de wedstrijd dat hij tegen ons floot, omdat ik me na de wedstrijd tegen Vitesse kritisch uitliet over hem.' Ook de blessure van Cody Gakpo is volgens de trainer te wijten aan Nijhuis.

De Telegraaf meldt dat de aanklager betaald voetbal maandag beslist of hij verder actie onderneemt tegen Schmidt. De coach riskeert daarmee een schorsing.

Bekijk in de video hieronder de harde woorden van Schmidt op de persconferentie:

Schmidt woest: 'Ik hoef niet meer met Nijhuis te praten'
3:34
Schmidt woest: 'Ik hoef niet meer met Nijhuis te praten'

Bekijk in de video hieronder de reactie van Bas Nijhuis:

Nijhuis reageert op woedende Schmidt: 'Daar kan ik niks mee'
3:31
Nijhuis reageert op woedende Schmidt: 'Daar kan ik niks mee'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.