Terug

Volg Vandaag Inside

Aanklager betaald voetbal start onderzoek naar uitspraken Seuntjens over Nijhuis

Aanklager betaald voetbal start onderzoek naar uitspraken Seuntjens over Nijhuis

19 okt 2021, 18:40

De aanklager betaald voetbal stelt een vooronderzoek in naar enkele gepeperde uitspraken van NAC-aanvaller Ralf Seuntjens na afloop maandagavond van het verloren duel met FC Volendam (1-0). Hij kwam na de rust tot scoren, maar arbiter Bas Nijhuis keurde het doelpunt af wegens een overtreding van de NAC-spits. Die beslissing leidde tot grote boosheid bij de Brabantse ploeg en zeker ook bij Seuntjens, die hard uithaalde naar Nijhuis.

'Dit gaat nergens over, een zuiver doelpunt', sprak Seuntjens verontwaardigd bij ESPN. 'Het was een schandalige beslissing. Nijhuis was niet meer aanspreekbaar, hij liep weg, het slaat helemaal nergens op. Het is één grote schande, een grote teringzooi. Het was gewoon één vieze streek.'

Seuntjens heeft inmiddels zijn verontschuldigingen aangeboden voor zijn stevige woorden. 'Ik heb in de emotie dingen geroepen die ik niet had moeten zeggen. Ik vind het nog steeds een zuiver doelpunt, maar mijn excuses voor mijn taalgebruik.'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.