Terug

Volg Vandaag Inside

Aan dit televisieprogramma durft Johan Derksen niet mee te doen

Aan dit televisieprogramma durft Johan Derksen niet mee te doen

5 aug 2021, 22:36

Johan Derksen zou nooit willen deelnemen aan de NPO 2-kennisquiz De Slimste Mens. De besnorde analist is bang dat hij de antwoorden op sommige vragen niet weet, zei hij donderdag aan tafel bij De Oranjezomer.

'Ik ga niet bij De Slimste Mens zitten', kondigde Johan aan. 'Als het over klassieke muziek gaat en je hebt twaalf vraagjes dan weet ik er niet één. Als je pech hebt weet je helemaal niets. Dan zit je daar als een notoire domoor in die camera te staren.'

'Ik zou er ook nooit gaan zitten', zei presentatrice Hélène Hendriks om vervolgens dezelfde vraag te stellen aan René van der Gijp en Wim Kieft. 'Nee ben je gek joh, natuurlijk niet', antwoordde René. En Kieft: 'Ik hoef ook niet te laten zien hoe intelligent ik ben.'

De Slimste Mens is al jarenlang een groot kijkcijfersucces voor KRO-NCRV. Momenteel loopt het achttiende seizoen.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.